torsdag den 15. januar 2015

Så har Steen`s morbror  Knud været igang igen og lavet lidt til min svigerinde og  jeg, han nyder at få bestillinger fra os, ER DEN IKKE BARE FLOT :):) GARNHOLDER længe savnet:).
Vi har såmænd igen afgivet en ordre til garn.....som  er en skål med hul  i siden, som vil rigtig smart, når man strikker med 2 eller flere farver garn den glæder vi os til få :)
Vi er MEGET heldige at have en ældre morbror i familien på 86 år og som er SÅ kreativ.
Selvom han aldrig har prøvet at lave nogle af vores specielle bestillinger før , men  giver sig i kast med det, bare ved at kikke på et billede, DET ER SØRME FLOT
:
Knapper blev det også til 
Morbror Knud har sat en eller anden tung  tingest i foden for at den ikke skal vælte 
Jeg  har AlDRIG prøvet at strikke sådan kjole, og nu har jeg fået bestilling fra min veninde til hendes 3 børnebørn , denne her på¨billedet er en str. 12  pigerne har selv valgt farverne til kjolerne :) de 2 andre bliver  i andre farver,  i påskriften står der den skal strikket på 2 pinde og på pinde nr 3 ...men uhhh altså de tynde pinde , de ryger lige iIgennem" min pegefinger  derfor har jeg valgt at stikke på pind nr 3½. det er da LIDT bedre men stadig tynd :) nu håber jeg sandelig ikke den bliver for stor, en ½ pind større håber jeg ikke kan gører den store forskel!  jeg syntes den ser meget vig ud forneden, men vi for se, jeg har samtidig  valgt at strikke den på rundpind for ikke at få sammensyning i siden .
Garnet er ikke som der står i opskriften for det kunne jeg ikke få hos Karen Becker, men vi fandt en erstatning som Arwetta .

søndag den 11. januar 2015


I November og December  måned har det været mine dekorations blogge jeg har brugt tid på
meeeeen nu er det strik det skal handle om :):)
Jeg har sat et lidt ældre billede ind på siden , en lille trøje som jeg har strikket i Bomuld Lin fra Drops
og mine hjemmelavet strikkepinde :)


http://detkreativerum-elisabeth.blogspot.dk/
&
http://mosoggrene.blogspot.dk/

Strikket "Skuldervarmer" den er strikket i Drops i Viennea -Himalaya Silk -Jarbo Garn
ONLINERunde "blomster" hæklet i 2 farver bliver sat på hæklet bånd bag efter

Skuldervarmer i Himalaya Silk + Jarbo garn