onsdag den 17. maj 2017

Jamen det er da bare sjovt :) kan da slet ikke overhovedet stoppe igen ..en kold sommer aften vil den være perfekt...næææ jeg stopper sørme ikke her , der skal prøves noget mere ..det sjove er , at ideerne konger alt imens man sidder og strikker ( sådan har jeg  det )  
så skønt med inspirationen fra
 Mette Larsen
Kreativ Strik No limits
Kik evt. forbi Mette side på Facebook
 Lidt vendestrik er der
"Bomber" har jeg også strikket enderne hæfter jeg ikke,  lader dem bare side så man kan se dem ..ja hvorfor ikke !! :) :) 

mandag den 15. maj 2017

Kreativ Strik No Limits :) af  Mette Larsen ..jeg siger WOW hun  er skøn  - inspirerende ,ja er bare fuld af ideer.
Første gang jeg fik kenskab til Mette var i den STORE STRIKKEDYST på TV ...Mette smiler og  griner hele tiden det gjorde hun på TV , mennesker der smiler ,og som  har en så positiv udstråling GLEMMER MAN ALDRIG  jeg gør ikke.
 Det korte af det lange er så nu , jeg er medlem af Mette`s side på Facebook som hedder
KREATIV STRIK NO LIMITS ...her er der rigtig mange kreative strikesøstre , her  får bare gode ideer hele tiden :) det er da så skønt :) jeg kun  anbefale at gå forbi siden på Facebook .
Mette har lavet en lille bog som jeg selvfølgelig måtte eje , også for at blive inspireret, men også for at finde ud af hvad det er Mette gør når hun strikker...bl.a at hun ikke tager ind men skifter nr pind efterhånden som strikketøjet skrider frem , jamen hvor genialt er det lige :) . 
Man bliver helt glad i hovedet af at få inspiration fra Mette og for alle andre på Mette`s Facebook side :)
Ponchoen som den første efter Mette`s principper./ bogen ..jeg fandt et gammelt tørklæde som jeg klippede op , det blev strikket med ind sammen med andet garn ... den første bliver aldrig helt så godt ..men som Mette så sandt siger NO LIMITS , det bliver jo ens eget helt præg , og så er det heller ikke sikkert at man ser en krave eller poncho nøjagtig magen til den du/jeg lige har lavet :)
Jeg har brugt tykt og  meget tynde garner - og båndgarn
Nu smider jeg ALDRIG garn ud mere hihihih
Kære Mette
Strikket "Skuldervarmer" den er strikket i Drops i Viennea -Himalaya Silk -Jarbo Garn
ONLINERunde "blomster" hæklet i 2 farver bliver sat på hæklet bånd bag efter

Skuldervarmer i Himalaya Silk + Jarbo garn