mandag den 30. oktober 2017

Hold da op !!! jeg tror jeg har brugt 2 timer på at sætte frynser på ponchoen :) !! men nu er den færdig , det er mit eget design lidt strik og hæklet, jeg har brugt drops Nepal i rester hvad jeg havde halskanten var lidt stor , så der har jeg hæklet rundt med garn der minder om  Puddel ( udgået  garn fra drops) dette garn her er bare lidt tykkere.
Pinde nr 5 og hæklenål nr 5 .
Først de hæklede firkanter hvor jeg derefter har slået masker op på pinde nr 5 langs firkanten og strikket perlestrik.
Hihihihihi hmmm nu er jeg IKKE så høj så den når næsten helt ned på jorden :) jeg skulle ikke have lavet så mange omgange af de hæklede firkanter , nå pyt jeg må bare tage lidt høje støvler på   :)


En af de næste projekter jeg går i gang med er denne lækker sag, den er strikket i Faerytale og baby silk , jeg vil strikke den i Appaca silk og Drops Alpaca, jeg tror det kan lade sig gøre

søndag den 29. oktober 2017

Nederdel SKØØØØN nederdel  har jeg stikket i dobb. Nepal fra Drops , der er lidt Eskimo i og lidt "hår" nøgle garn som jeg har købt i Tyskland
Jeg har lavet lidt om på nederdelen / opskriften , men udgangspunkt er drops mønster nr 131-26 SNOWBELL
Den er bare så læææker at have på.
Tøflerne har jeg strikket i Eskimo, knapper har jeg købt i Fagernes da vi var på ferie i uge 40 skal bare ALTID ind i Husfliden i Fagernes og kikke :) hold op selv om det er det 3 par tøfler jeg har strikket har jeg STADIG problemer med at syet det skaft på ... jeg kan ikke se logikken i det hmmmmm ., men min dejlige svigerinde ved lige hvordan dette skal gøres , så hun hjælper gerne , hihhi men hun ved bare ikke at jeg på disse tøfler her, har syet dem fuldstændig anderledes og sikkert også forkert på , men de siddder da fast og jeg kan have dem på :) :)
Min mand tager billedet så lidt pjat skal der til :)
Lidt duft af natur :)
Her har jeg lavet et sæt , igen en superskøn nederdel at have på, her har jeg også lavet lidt om på mønster m.m garnet er Esjimo fra drops dobb. Karisma fra drops, fordi jeg ikke havde mere Eskimo garn :) lidt "hår" fra det samme nøgle garn som til den gule øverst på siden .
Blusen / mønster er fra denne dejlige strikkebog , jeg har strikket den i dobb. Nepal fra Drops , i opskrift er der brugt M&K Eco Ull , jeg prøver mig altid lidt frem når jeg bruger andet garn end det der oprindelig skal bruges , jeg har strikket den i small , og på mindre pinde end i opskrift opskrift siger 6½, jeg har brugt 5-5½.
Egentlig har jeg ALDRIG gået i hjemmestrikket nederdel før , det er så slut nu :) jeg skal have strikket nogle flere modellen her er bare så skøn at have på den er hurtig at strikke og så kan man jo bare lave om som man nu selv syntes :)

 
 


Strikket "Skuldervarmer" den er strikket i Drops i Viennea -Himalaya Silk -Jarbo Garn
ONLINERunde "blomster" hæklet i 2 farver bliver sat på hæklet bånd bag efter

Skuldervarmer i Himalaya Silk + Jarbo garn