tirsdag den 23. september 2014

Jeg viser lidt af mine projekter jeg har igang, som sædvanlig er der flere strikketing der ligger i kurven , så er det også mere spændende :):) har I det ikke sådan også ?
Den halvlange jakke er jeg startet på , den er simpelthen så flot :) og ja jeg kunne altså ikke vente , også selvom der er flere ting igang :):)
I mønster er den strikket i  MITU & PLUM RAUMA , jeg strikker den i KARISMA og ALPACA SILK fra DROPS , og ihhh hvor jeg er spændt når den er færdig super lækker :):)

Et strikke hæfte jeg har gemt,  fra Hendes Verden 2004.
Den søde trøje her har jeg også tænkt rigtig mange gange at jeg skulle have lavet, så nu er den strikket og skal bare monteres. Jeg har strikket den Emilia som er vores Guddatters datter , jeg har strikket den i str. 8 . et nr. mindre hun egentlig skulle bruge...ihhh IGEN har jeg brugt andet garn end i opskriften, hvor det skulle være LACY fra HP garn.
Jeg har brugt PARIS fra DROPS og brugt pinde nr 6 som i opskriften.
Er den ikke bare sød ?!:):):):) jeg skal have fundet et rigtig sødt silkebånd og sat på .
 

LÆÆÆÆÆNGE har jeg tænkt jeg skulle igang med denne trøje, den er superflot, i opskriften er der brugt PURE fra WILFERT`S , jeg tænkte at jeg kunne bruge KARISMA fra DROPS i stedet , pinde nr 4 passer til begge garner, jeg er typen der ALDRIG laver en strikkeprøve først!!! jo da jeg kommer lidt galt af sted en gang imellem , så er det enten for stort eller for småt !! ..hmm umiddelbart ser den lidt lille ud (en str. M ), men så er der en trøje som bruger en S :):):):).
Jeg vil  gerne finde et sted hvor jeg kan købe Wilfert`s garn , men syntes ikke rigtig jeg kan finde nogen steder , når jeg går på web adressen ser det ud til det kun er massage healing m.m. , jeg må prøve at lede videre :):)

Denne lækre trøje /vest ser dejlig varm ud , så den glæder jeg mig er færdig...den er jo RIMELIG hurtig at lave RUNDPIND nr 10 så går det bare der ud af :):) farven ! ...ja også en af mine favorit farver
Mønster DROPS DESIGN

Lilla lilla lilla ..ja såmænd min favorit farve :):) sjalet opskriften er fra DROPS ...nåå ja det står jo også på billedet :):):) hihi, men såmænd dejligt at strikke på rundpind
En Poncho i domino strik mere bare i de lilla farver, garnet er det samme som jeg strikkede den blå i KARISMA fra DROPS og pinde 4½, jeg tror denne gang her vil jeg prøve at strikke halskanten lidt længere, og prøve lidt flere indtagninger , jeg syntes den blev lidt for "løs" den blå poncho


Strikket "Skuldervarmer" den er strikket i Drops i Viennea -Himalaya Silk -Jarbo Garn
ONLINERunde "blomster" hæklet i 2 farver bliver sat på hæklet bånd bag efter

Skuldervarmer i Himalaya Silk + Jarbo garn