onsdag den 25. maj 2016

Denne tunika her har jeg strikket 4 af jeg har solgt 2 :) den er så nem og hurtig at strikke .
Mønster er fra Drops 105-34 og strikket i Drops Muskat , men typisk ja   så prøver jeg et erstatningsgarn fra Muskat og ser hvordan det ser ud :)
Disse 2 her ser strikket i Karisma fra drops , et garn jeg virkelig kan lide at strikke med , og efter vask er der ingen ændringer.
Den ene  af Tunikaerne jeg solgte strikkede jeg i Bomuld Linn , det gør jeg så ikke mere , den blev pæn nok men hold op  det garn , DET SKILLER DELER SIG når man strikker ØV , men tilbage til disse to her .....joooooo jeg er egentlig godt tilfreds :) det er sjovt når man sidder og strikker og skal enten selv lave et mønster eller bare skal sætte nogle striber ind uden nogen form for system , så er det da spændende  at  se resultatet når det er færdigt :) SJOVT og HyggeligtJeg ved ikke om der er nogen af jer som har prøvet dette her som vist på billedet?!
Den går galt for mig en gang imellem !!!! ihhh altså !!!! :) og når jeg har lidt for hurtige og store armbevægelser  og er lidt hurtig i op trækket , jamen jeg skulle bare lige have en tår af min kaffe OG VUPTI så væltede den sørme!! ud over mit  strikketøj  - min bog  - opskrift - gulvtæppet ja en MASSE stor mørke pletter
Så er det godt nok hurtig med at komme op af stolen Vandslangen ind ( nå ja måske lidt overdrevet) men jeg siger jer det sprøjtede OVER DET HELE .Gulvtæppet måtte have kartoffelmel  og vand 2 gange , og så mit strikketøj !! jeg var jo næsten ved at være færdig skulle til at starte på ærmerne ØV .
Det nescafe stærk nescafe jeg drikker så det farver meget, jeg ville ikke begynde at vaske tunikaen nu , så jeg valgte at starte på en anden  og så bruger jeg lidt striber fra de garnnøgler der IKKE har fået kaffe , fordi de fik nemlig også en omgang 3 stk !!!
 
Garnet som jeg har brugt på denne tunika her er
 Big Merino fra DROPS
garn alternativ  for Drops Bomuld-Linn  
lækkert garn at strikke med.
 
En rigtig god bog
Præsidenternes Danske Værtinde af Benedicte Valentiner
hun fortæller om sin tid i USA hvor hun var ""barnepige" værtinde for overhoveder for VIP 'samt organisator for statsoverhoveder der var  på besøg i
Blair House, der skal mødes med amerikanske præsidenter samt forskellige landes leder ,også Danske
kan kun anbefalede bogen  
Her er jeg så startet på den samme tunika igen , men bare i ALASKA fra DROPS også et garn alternativ for Bommuld Linn, jeg syntes de gange jeg har strikket Linn uhh jeg ved ikke ,jeg er ikke helt tilfreds garnet er virkeligt lækker og jeg elsker Linn ,meeeen når man strikker syntes  jeg  det "skiller -  deler" sig   og det er møj irriterende, måske der er nogen af jer der oplever det samme ?  nå men nu bliver den strikke i Alaska  
Mønster på Tunika fra DropsStrikket "Skuldervarmer" den er strikket i Drops i Viennea -Himalaya Silk -Jarbo Garn
ONLINERunde "blomster" hæklet i 2 farver bliver sat på hæklet bånd bag efter

Skuldervarmer i Himalaya Silk + Jarbo garn