mandag den 18. august 2014

Jeg havde siddet og kikket på nettet i RAUMA  hæfterne  og var faldet over strikkehæfter fra RAUMA Ull ...Karen Becker som jeg normalt køber garn hos havde dem ikke !!! jeg kunne ikke finde dem nogen steder......så jeg gjorde det at jeg skrev til Rauma i Norge om det var muligt at jeg kunne købe disse hæfter , jeg fik pænt svar tilbage at de ikke sendte til private men at jeg kunne på deres hjemmeside og se hvor i Danmark jeg kunne købe dem. Der vare så nogle meget venlige strikke glade medsøstre der fortalte mig at jeg kunne købe dem hos Rasmilla``s  i København eller hos Anne``s garn og broderi i Norge
http://www.rasmilla.dk/
http://www.annesgarn.no/storefront.php
Jeg ringede til Rasmilla``s og talte med en virkelig så  sød dame , hun havde desværre kun 1 af de 3 blade jeg kunne tænke mig ..det købte jeg  og selvfølgelig sammen med noget lækkert garn ( og for det leveret i så hyggelig indpakning :) )prøvede så derefter at skrive til Anne``s garn i Norge besked hvilke 2 nummer jeg var interresert i , jamen ved i hvad dagen efter var der en mail at hun takkede fordi jeg ville købe hos hende og at hun havde pakket hæfterne og at de ville blive sendt så snart jeg havde indbetalt ihhh i kan tro der gik IKKE lang tid før så var pengene sendt:):) der er rigtig mange lækre sager i og jeg glæder mig til at strikke noget af det .
Alt i alt jeg har fået en god behandling begge steder, og jeg er så glad hvad mere kan man ønske sig når jeg er så strikketosset :):):)
Spændende hvad jeg finder på her :):) at få sådan en hyggelig pakke med garn ...hihihi jooo jeg er IKKE den der flår papirert af lige med det samme ..jeg går omkring pakken i laaang tid glæder mig over den ..OG SÅ lige pludselig kan jeg ikke holde mig mere så skal papiret af ..næsten lige som juleaften hihih har I det også sådan eller er det kun mig ?
Billeder fra 1 af hæfterne, den hvide jakke er bare så flot den MÅ jeg strikke .:)

2 kommentarer:

  1. det var dog dejligt at læse om dine positive oplevelser. Jeg har også handlet hos rasmilla, og de er så søde og imødekommende. Og pakkerne, ja - jeg forstår hvad du mener; nogen gange har jeg lyst til at pakke det ind igen bare for at opleve glæden én gang til! Især hvis det er lækkert lækkert garn.

    SvarSlet
  2. Jeg kan godt forstå du lige gjorde en ekstra indsats for at få fat på de hæfter. Hold op hvor er der nogle flotte ting deri ! tak for inspirationen ;o)

    SvarSlet


Strikket "Skuldervarmer" den er strikket i Drops i Viennea -Himalaya Silk -Jarbo Garn
ONLINERunde "blomster" hæklet i 2 farver bliver sat på hæklet bånd bag efter

Skuldervarmer i Himalaya Silk + Jarbo garn