onsdag den 6. september 2017

Ja så er jeg tilbage igen :) :) der har været lidt stille på min strikkeblog , men betyder ikke at jeg IKKE har strikket det  kan jeg love for at jeg har ,og STADIG gør derfor har jeg så også nu en hel masse monteringsarbejde . Desværre ( hvis man kan sige det) så har jeg det med , at strikke ligge hen, og så start på noget nyt , men så i den sidste ende så er det spændende når jeg så for monteret det hele og så ....har jeg bare en hel masse færdigt det syntes jeg er vældigt hyggeligt.
GARN ....GARN ...jeg er vist en GARFREAK , jeg elsker garn hvem gør ikke det , men jeg har mit strikkerum dom i øjeblikket er HELT Fyldt med garn , og hvor er det skønt der sidder jeg imellem ALT mit garn hører smoothie jazz  på you-tube ,har et stort krus kaffe en god stol , arhh det er da terapi for sjælen , jeg nyder det.
På billedet her er jeg så lige gået i gang med et nyt projekt (imellem monteringen :) ) sidder i det dejlige vejr og slapper virkelig af. Er der vist ikke evidens for at det er sjæleterapi at strikke ?! :) 
Mønster er fra Hendes verden 2015
egentligt er jeg da blevet dus men at strikke raglan  
Da garnet fnuller meget er det en god ide at side ude hihihi det kilder i næsen
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Strikket "Skuldervarmer" den er strikket i Drops i Viennea -Himalaya Silk -Jarbo Garn
ONLINERunde "blomster" hæklet i 2 farver bliver sat på hæklet bånd bag efter

Skuldervarmer i Himalaya Silk + Jarbo garn